Thursday Feb 15, 2024

EP #010: Vi skal arbejde bedre, ikke mere - Forfatter og ekspert i 4 dages arbejdsuge Pernille Garde Abildgaard

I dagens episode skal vi tale om hvordan det står til med trivslen og arbejdsbalancen, og vi skal udfordre den ”traditionelle” 37 times arbejdsuge. Vi skal tale om hvor vidt en 4-dages arbejdsuge, kan være løsningen på det arbejdspres som mange mennesker og særligt de it-professionelle oplever i deres arbejdsliv.

Den påstand bakkes op af valide data, fra vores seneste undersøgelser, hvor vi kan se at 40% af de it-professionelle siger at de arbejder flere timer end de burde. Derudover viser vores undersøgelser også at det vigtigste karrieremål for mere end 2.000 it-professionelle – nu er at opnå en ”bedre work-life balance og trivsel” i deres arbejdsliv. Til at gøre os klogere på hvordan vi måske kan vende den negative udvikling, har vi fået fint besøg.

Vores gæst i studiet er nemlig ingen ringere end Pernille Garde Abildgaard, en visionær virksomhedsrådgiver, ekspert og foredragsholder i at forme arbejdspladser, og bevise at vi godt kan lykkedes med at skabe gode og sunde arbejdspladser, hvor produktivitet, øget tiltrækningskraft af kandidater og bedre resultater - går hånd i hånd med en arbejdsuge, der giver mennesker en bedre arbejdsbalance og mere tid og overskud til dem selv og familielivet.

Pernille er direktør og ejer af virksomheden ’Take Back Time, og derudover er hun forfatter til 4 bøger:

‘Sådan får vi en 4-dages arbejdsuge’ (ny)

‘Brænd hamsterhjulet’

‘Manden der knuste kalenderen, for at gøre sine medarbejdere lykkelige’,

og ‘Fokus giver frihed’

Link til Pernilles bøger finder du her.

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Computerworld it-jobbank

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320