Thursday Feb 29, 2024

EP #012: Effektiv kommunikation i rekruttering - Tekstforfatter og jobannonce specialist Anne Echwald Sevel

Velkommen til dagens episode af "Fremtidens arbejdsplads", hvor dagens fokus er på kunsten at kommunikere præcist og målrettet, især når det handler om at tiltrække talenter inden for IT og Tech. I en tid, hvor teknologien - herunder AI og sprogmodeller - udvikler sig med lynets hast, er klar og tydelig kommunikation afgørende for at skabe opmærksomhed på sin virksomheds tilstedeværelse.

I dag byder vi Anne Echwald Sevel velkommen, som om nogen er ekspert i rekrutterings-kommunikation med sine over 15 års erfaring. Anne har spillet en central rolle i at forbedre jobannoncer, employer branding, og rekrutteringsstrategier for mange virksomheder – herunder også vores kunder. Sammen med Anne skal vi i dagens episode dykke ned i, hvordan man som virksomhed kan sikre effektiv rekrutteringskommunikation – særligt med fokus på jobannoncen, så virksomhederne kan fange de rette it-talenter. 

For i alt beskedenhed handler dagens episode om, hvordan vi kan gøre jobannoncen så god, at den kan være katalysator til at mennesker vælger at forlade et godt og vellønnet job, til fordel for en karriere i netop jeres virksomhed. 

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Computerworld it-jobbank

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320